ANNIEK WINTERS

GEDRAGSTHERAPIE VOOR ELKE HOND

Gratis adviesgesprek

CONSULTEN

Loop je tegen gedragsproblemen met je hond aan? Wij helpen je graag!

Ons team van gedragsdeskundige gaan graag met je aan de slag om je hond beter te leren begrijpen, problemen op te lossen en jullie samen weer in balans te brengen.

Wij geloven erin dat wanneer we jou leren wat jouw hond nodig heeft en wat de achterliggende oorzaak van het gedrag is, dat geen enkel probleem te groot is om te verhelpen.

De Anniek Winters methode is volledig gebaseerd het natuurlijke gedrag van honden. Het grote voordeel hiervan is dat we je hond geen kunstjes aanleren maar werken volgens een methode welke jouw hond direct zal begrijpen.

In de meeste gevallen is 1 consult dan ook voldoende om het probleem onder controle te krijgen.

Dus valt jouw hond uit aan de lijn naar andere honden of mensen, kan je bezoek niet veilig binnenkomen, trekt jouw hond je over straat of heb je andere problemen binnens- of buitenshuis? Schroom niet om contact op te nemen!

MIJN HOND
IS ONZEKER OF ANGSTIG

PLAN EEN CONSULT

MIJN HOND VERTOOND
PROBLEMEN BINNENSHUIS

PLAN EEN CONSULT

MIJN HOND VALT
UIT AAN DE LIJN

PLAN EEN CONSULT

MIJN HOND
IS NIET SOCIAAL

PLAN EEN CONSULT

MIJN HOND LAAT ANDER ONGEWENST GEDRAG ZIEN

PLAN EEN CONSULT

Vul onderstaande vragen in om te zien welke vorm van hulp het beste bij jou en je hond past.

Geef een cijfer van 0 tot 100

Geef een cijfer van 0 tot 100
BEDANKT, JE BERICHT IS VERZONDEN. WE NEMEN BINNEN 2 WERKDAGEN CONTACT MET JE OP.
OEPS, ER IS IETS MIS GEGAAN. PROBEER HET LATER NOG EENS.

Geef een cijfer van 0 tot 100

Geef een cijfer van 0 tot 100
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

TESTIMONIALS

Eindelijk kan ik normaal wandelen met mijn 2 teckels. Binnen 5 minuten nog wel! Mijn mond viel open van verbazing. Ik kan nu zelfs een praatje maken met andere hondenbezitters zonder dat ze uit hun dak gaan. Als er nu een hond aankomt dan gaan we deze niet meer uit de weg maar juist erop af. Ik weet nu wat ik moet doen, fantastisch!

Hoi Anniek, we zijn nog steeds super blij met alle tips en adviezen die we van jou gekregen hebben. Met veel trots kunnen we zeggen dat we weer normaal kunnen wandelen met Senna dankzij jou! We maken weer een hoop plezierige en vooral relaxte kilometers!

Gisteravond hebben we veel bezoek gehad. Normaal zou Luna iedereen om ver springen maar nu bleef ze rustig op haar kleed. Ze deed het geweldig!

Dank voor het super fijne consult vorige week! Het is weer heerlijk samen dankzij de goede tips! Puur genieten met-en van onze hond! Nogmaals bedankt!

We zijn pas een paar dagen verder, maar ik kan nu al zeggen dat het consult van maandag life changing was, voor zowel Dexter als mijzelf! De eerste dag was ik steeds aan het wachten tot de ‘betovering’ zou uitwerken… Ik kan nog steeds nauwelijks geloven dat een paar super simpele handelingen zo’n groot resultaat zouden hebben! Wat een verademing!

NIEUWS & BLOG

NIEUWS & BLOG

 • VRIJHEID MOET JE VERDIENEN

  gepubliceerd op: september 23rd, 2021

  Vrolijk fietste mijn oudste zoon van 13 een aantal weken geleden naar school. Wij wonen iets buiten de stad dus hij is ongeveer een half uurtje onderweg. Trots keek ik hem na en dacht ik

  READ MORE
 • STRESS SIGNALEN BIJ DE HOND

  gepubliceerd op: december 10th, 2019

  Stress signalen, iedere hondenbaas heeft er wel eens van gehoord. Denk aan gapen, het likken van de bek, hijgen, trillen etc etc. We kunnen een hele

  READ MORE

DEZE EVENEMENTEN WIL JE NIET MISSEN!

DEZE EVENEMENTEN WIL JE NIET MISSEN!

AGENDA

@ANNIEKWINTERSTV

AES LIVESTREAM

VOLG ONS OP YOUTUBE
VOLG ONS OP YOUTUBE

GEDRAGSTHERAPIE

HONDENOPVANG

TRIMSALON

TRAININGSSCHOOL

GEDRAGSTHERAPIE

HONDENOPVANG

TRIMSALON

TRAININGSSCHOOL